Chanoe van Dijk

Tarot Reading Online via email, whatsapp of YouTube​

Ben je benieuwd naar hoe de energie er momenteel uitziet bij jou? Welke processen zit je nu in en wat staat je de komende tijd te wachten qua energie / processen / levenslessen? Welke boodschap heb ik nu voor jou?

3 card reading € 37,- mini of uitgebreid voor € 57,- via whatsapp, deze reading wordt naar jou toegestuurd. Het is dus niet incl. Whatsapp gesprek. 

Let go of control and let the cards surprise you, je krijgt precies te horen wat je moet horen!

Tweelingziel / Soulmate Reading via YouTube (PRIVE)
€ 55,- Tweelingziel / Soulmate reading via Youtube (prive / verborgen, alleen zichtbaar voor jou!). Deze reading geeft inzicht in de blokkades bij jou en bij jouw tweelingziel / soulmate. Aan de hand van de reading weet je welke stappen je nog moet zetten om meer in balans te komen. De reading duurt ongeveer 10min, dus 5min over jouw blokkades en 5min over die van jouw tweelingziel / soulmate. Ik ben hier meer dan 30min mee bezig incl. voorbereiding en schudden van de kaarten. De 10min zijn dus echt effectief 10min en in het filmpje worden de kaarten dus niet geschud want dat doe ik vantevoren!
TIP: Bestel een reading voor jezelf en een reading voor de ander nu voor € 85,- ipv € 110,-. Je krijgt dan dus 2 filmpjes van 10min.
SPOED Zit je er doorheen en wil je de tweelingziel / soulmate reading sneller ontvangen? Voor 20,- extra ontvang je de reading binnen 24 uur via email.

Reading via YouTube over jouw blokkades
€ 55,- Deze reading geeft inzicht in jouw blokkades. Waar sta je nu? Wat blokkeert jou om de volgende stappen te zetten? Deze blokkades zijn op elk gebied in jouw leven van toepassing bijv. op werkgebied, liefdesgebied en/of andere gebieden. Door bepaalde blokkades is het lastig om succesvol te zijn of echt gelukkig te zijn op bepaalde gebieden in ons leven. Deze reading is 10min lang. Wil je liever een reading van 20min dan betaal je daarvoor € 85,- ipv € 110,-.

Wil je graag een specifieke vraag stellen? Of heb je meerdere vragen? Dan is een tarot legging via whatsapp het meeste geschikt voor jou. Tarot legging 1 situatie € 45,- (max. 30min)

Wat doe ik nog meer?

Algemene Foto Reading

27
  • Verzonden via Whatsapp

Foto Reading & Healing Dieren

55
  • Reading verzonden via Whatsapp

Healing van onverwerkte emoties

Mogelijk in de praktijk of op afstand
588
  • 2x 1u en 15min

Healing van chakra's + 2 vorige levens

Alleen op afstand mogelijk
588
  • 2x 1u en 15min

Bachbloesem

Bachbloesems zetten negatieve emoties om in positieve emoties en het kan toegepast worden bij onder andere angst, somberheid, irritatie / ongeduld en nog veel meer klachten.
33
  • 1 flesje (50ml) € 33
  • 2 flesjes (50ml per stuk) € 60
  • 3 flesjes (50ml per stuk) € 79

Je kunt voor jezelf direct 2 flesjes bestellen of misschien is er iemand in je omgeving die mee wil bestellen, ook geschikt voor baby’s, kinderen en huisdieren! (verzendkosten € 5.60).

Bestellen kan via de webshop, klik op Producten. Wil je meerdere bestellen? Neem dan even contact met mij op via Whatsapp 0633488270.

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie