Chanoe van Dijk

Welke boeken zijn aan te raden voor de Rider Waite Tarot deck / set?​

In het begin wil je natuurlijk zoveel mogelijk informatie over de kaarten en is het echt aan te raden om een stuk of wat boeken te kopen! Op den duur krijg je steeds meer ‘feeling’ met de kaarten en zal je ook merken dat je in een bepaalde legging soms het gevoel hebt alsof een kaart net wat een andere betekenis heeft dan de algemene beschrijving in een boek.

Afhankelijk van hoe dicht je bij je gevoel kunt blijven en open staat voor ingevingen die in je op komen heb je soms eigenlijk niet eens boeken nodig.
Helaas zitten veel mensen wel behoorlijk in hun hoofd en ‘stampen’ de betekenis er liever in dan dat ze het vertrouwen hebben dat de inzichten vanzelf komen. Persoonlijk vind ik dit ook een fijne manier omdat je door middel van de boeken veel houvast hebt in het begin, voor veel mensen helpt dit hun over hun eerste angst en onzekerheid heen als ze iets nieuws willen leren. Mijn favoriete boeken die ik in het begin veel gebruikte zijn: De Tarot als gids voor het dagelijks leven.

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie