Chanoe van Dijk

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen. Als ik niet aan het werk ben dan ben ik alsnog bezig met al deze thema’s en leer ik graag nieuwe dingen bij! Wat ik doe is dus naast mijn werk ook mijn passie & drive in het leven! Ik help jou graag obstakels te overwinnen op jouw pad die ik al overwonnen heb!

Wil je meer weten over wat ik allemaal doe? Wat houden readingen en healingen precies in? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten? Misschien kunnen onderstaande antwoorden je verder helpen. 

Dat is afhankelijk van welke reading je bij mij boekt, in principe staat dit duidelijk vermeld in de omschrijving als je een reading besteld in de webshop.
Ik doe allerlei soorten readingen zoals Nieuwe Maan & Volle Maan Readingen of een 1 vraag reading. Met veel readingen krijg je inzicht in bepaalde processen of wat nu belangrijk is voor jou, de meeste readingen doe ik op intuïtie en daarbij wordt dus geen vraag gesteld, jij krijgt precies te horen wat jij op dit moment mag horen! Wil je wel graag inzicht in een specifiek levensgebied dan kan je een 1 vraag reading boeken. Hierbij kan je inzicht krijgen in waarom je vastloopt op een bepaald gebied, hoe je hieruit kunt komen en wat dus jouw volgende stap zou moeten zijn om dit levensgebied weer meer in balans te krijgen en geluk te ervaren. Ik geef jou dus tools & handvaten om verder te komen in het leven.

Dat is een goede vraag en voor mij tevens een lastige om uit te leggen. Ik heb een haarscherpe connectie met het Universum waarbij ik mij afstem op het Universum en jouw energie, daaruit krijg ik mijn antwoorden. Er zijn verschillende gaven; helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Persoonlijk vind ik het niet heel fijn om hier definities aan te geven aangezien deze termen uiteindelijk ook maar zijn verzonnen door iemand maar het kan zeker een handige leidraad zijn. Ik zou mijn gave het meest omschrijven als helderwetendheid, daarnaast ook heldervoelend en helderziend, ik voel haarscherp aan waar jouw blokkades zitten en dit gaat vaak zelfs terug naar vorige levens en/of vanuit de familielijn. Na een reading kan je ook een healing boeken als je samen verder wilt werken aan de dingen waar je tegen aan loopt en voor eens en voor altijd patronen wilt doorbreken!

Dat is afhankelijk van de soort reading! Op mijn site, mijn Facebookpagina en in mijn mailingen zal je regelmatig leuke aanbiedingen voorbij zien komen! Belangrijker dan de prijs is natuurlijk de waarde die je ervoor terugkrijgt, je voelt zelf wel aan of je graag een reading wilt of niet. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar jouw intuïtie en ingevingen en dan zal je altijd de juiste keuzes maken. Zo voel je ook aan welke reader of healer het beste bij jou past, misschien ben je vandaag niet voor niks op mijn site terechtgekomen ;)..

In principe kan je mij bijna alles vragen zolang jouw intentie maar is om inzicht te krijgen in jezelf en/of een situatie. Ik ben niet het type dat jou je toekomst gaat voorspellen want ik geloof niet dat de toekomst 100% vastligt. Ik kan jou inzichten geven in situaties en jou de kracht geven om de juiste keuzes te maken en knopen door te hakken. Ik kan jou de tools & handvaten geven die je nodig hebt om in je kracht te komen staan en volledig jezelf te zijn. Hiervoor adviseer ik meestal een combinatie van een reading & healing.

-Leven of dood
Ik beantwoord geen vragen over leven of dood, een alternatief hiervoor is inzicht in jouw ziekte of klacht. Ik geloof dat elke ziekte of klacht een verhaal verteld en ik krijg hier altijd hele duidelijke antwoorden over door. Ik ben nooit een vervanging van een arts of therapeut en raad je altijd aan om bij ernstige klachten allereerst naar de huisarts te gaan voor een diagnose of een eventuele behandeling.
-Zwangerschap
Ik beantwoord geen vragen over of en wanneer je zwanger gaat worden. Wel wil ik je inzicht geven in waar jij zelf aan mag werken voordat er evt. een kindje bij jou kan incarneren. Ik geloof dat je soms eerst zelf bepaalde trauma’s mag oplossen voordat een ‘zieltje’/kindje ervoor kiest om bij jou te incarneren.
-Wanneer gaat …. gebeuren?
Precieze tijd ligt niet vast en is o.a. afhankelijk van de stappen die jij zet en de keuzes die jij maakt. Hoe meer jij in contact bent met jouw gevoel & intuïtie en daarnaast handelt, des te sneller ga jij positieve dingen manifesteren.

PS; Liefdesvragen beantwoord ik met LIEFDE ♥, maar bij vragen zoals ‘Komt mijn ex nog terug op mijn pad’? Geef ik jou wel een Ja of Nee antwoord, maar daarnaast breng ik jou ook terug naar jezelf en je eigen proces. Iemand is op dit moment niet voor niks NIET in jouw leven of je krijgt niet voor niks geen hoogte van de connectie, daar zit een boodschap achter en ik help jou hier mee om daar inzicht in te krijgen en jouw eigen dingen te healen zodat jij op elk levensgebied geluk kunt ervaren!

De meeste readingen ontvang je via e-mail of WhatsApp. Je kunt ook een live consult boeken van 30 minuten via WhatsApp, in deze 30 minuten kan je mij zelf een of een aantal vragen stellen. Let erop dat ik werk vanuit intuïtie en niet alleen JA of NEE antwoorden geef, ik wil jou verder helpen in jouw proces en je de kans geven om jezelf te empoweren en in je kracht te komen. Stel je vraagt of iemand terugkomt op jouw pad dan krijg je niet alleen een JA of een NEE maar ook een boodschap met waar jij zelf aan mag werken om meer geluk te ervaren in de liefde. Het consult via whatsapp is dus voor antwoorden en inzichten. Ik geloof namelijk dat als jij je lessen niet pakt dat de dingen niet gaan stromen. Dus een antwoord is nooit JA of NEE, het is een JA of NEE afhankelijk van de stappen die jij zelf zet in het leven. Als jij trauma’s hebt op een bepaald levensgebied dan zal dit gebied nooit in harmonie zijn tot jij jouw trauma’s aanpakt. Heb jij dus thema’s in je leven die te maken hebben met verraad, bedrog, in de steek gelaten voelen, dan zal je dit vaak weerspiegelt zien in jouw leven bijv. op werkgebied, liefde, familie of in sociale contacten. Deze vicieuze cirkel kan je doorbreken door healingen. Ik heb hier veel ervaring mee en al ontzettend veel mensen mogen helpen!

Met mijn healingen kan ik je helpen diepgewortelde patronen en problemen los te laten, dit gaat laagje voor laagje dus verwacht niet resultaat in 1 dag. Je moet beseffen dat thema’s in ons leven zich hebben opgebouwd, in dit leven en vorige levens en je draagt ook een bepaalde ballast mee vanuit de familielijn. Sterker nog, de basis van al onze patronen en de dingen waar we tegen aan lopen in ons leven is te vinden in vorige levens en onze familielijn. Alles is met elkaar verbonden en daarom mag je ook dieper graven om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen. Door middel van een healing kan ik jou helpen deze oorzaken te achterhalen en te healen. Ik werk op de volgende niveaus.
– Onverwerkte emoties
– Trauma’s (geboortetrauma, verlies van een dierbare etc.)
– Overtuigingen (bijv. Ik ben het niet waard, Ik ben zwak etc.) 
– Doelstellingen (bijv. Ik wil meer geluk ervaren in de liefde of op werkgebied)
– Vorige levens
– Familielijn thema’s
– Karma vanuit vorige levens en vanuit de familielijn

Jij bent ontstaan uit je ouders en alles wat hun hebben meegemaakt en niet hebben opgelost (op het moment dat jij geboren werd), draag jij met je mee. Het heeft geen zin om je ouders iets kwalijk te nemen aangezien ze dit vaak niet bewust of expres aan jou hebben meegegeven en je bent geen ‘slachtoffer’ van omstandigheden. Ik geloof dat je op zielsniveau je eigen ouders uitkiest om de lessen te kunnen leren die jij in dit leven graag wilt leren. Op het moment dat jij je bewust wordt van het feit dat je aantrekt wat je uitstraalt (of dat je aantrekt wat je gelooft of wat voor energie je met je meedraagt) dan kan je het heft in eigen handen nemen en alle ballast vanuit het verleden loslaten. Ik help jou daar graag mee zodat je niet meer telkens in dezelfde vicieuze cirkel vast blijft zitten.

Ik doe healingen in real life en online. Het meeste werk ik online met al mijn readingen & healingen. Ik kan in het echt net zo goed contact maken met jou en jouw energieveld als op afstand. Ik krijg hierbij hulp van het Universum en/of Engelen en Gidsen, ik stem mij af op het Licht en alle informatie die ik moet weten voor de healing krijg ik door, ik kan dit navragen of checken met een pendel of biotensor zo krijg je altijd zuivere antwoorden. Ik geloof dat alle kennis, wijsheid en informatie in ons zit en zich om ons heen bevindt, net zoals je telepathisch contact met iemand kan hebben en soms al weet of aanvoelt dat iemand je gaat bellen. In het spirituele en in het werk wat ik doe vind ik het soms lastig om dit heel concreet aan iemand uit te leggen omdat veel dingen in dit werk niet tastbaar zijn, ik werk ook vanuit mijn intuïtie en niet vanuit mijn denken, als ik mijn denken uitschakel of tot rust heb gebracht dan krijg ik de antwoorden als vanzelf door en weet ik gewoon wat er met iemand aan de hand is of waar ik naar mag kijken om iemand verder te helpen in zijn proces, na de healing ontvang je een verslagje van wat ik tegen ben gekomen en geheald heb. Ik begrijp dat veel mensen willen weten en begrijpen hoe dit werkt maar wat ik doe kan je met je verstand niet echt bevatten, je voelt of je dit nodig hebt. Als je teveel wilt bedenken hoe dit kan werken dan wil je nog teveel de controle houden en dan is het lastig om in de overgave te komen en je open te stellen voor healing. Durf dus te vertrouwen op je intuïtie, heb je nu nog teveel twijfels om een traject aan te gaan? Dan komt jouw tijd vanzelf wel, probeer niks te forceren en luister naar jouw innerlijke stem. Voel je dat het jouw tijd is om een diepgaande transformatie aan te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en help ik je graag verder!

Tijdens een healing kan jij lekker gaan relaxen op een tijdstip & datum wat wij samen hebben afgesproken. Het is belangrijk dat je geen afleiding hebt van een partner en/of kinderen op het moment dat de healing plaatsvindt, ook andere afleiding zoals een tv of mobiele telefoon is niet toegestaan. Binaural beats, een geleide meditatie of rustgevende/ meditatie muziek mag wel, dit helpt je om in de rust en overgave te komen. Wil je liever helemaal rust tijdens de healing? Dat mag natuurlijk ook! Ik raad mensen altijd aan om lekker te gaan liggen, maar je mag ook een andere fijne houding kiezen als dat beter voelt voor jou. Het is belangrijk om je af te stemmen op wat jij nodig hebt tijdens de healing en hiernaar te luisteren.

Een healing werkt altijd maar we worden tegenwoordig al aan zoveel prikkels blootgesteld dat het beter is om tijdens de healing geen afleiding te hebben en echt even bewust te voelen. Zie de healing als een rustmoment en quality time voor jezelf waarin je echt kan voelen wat de healing met je doet. Als je het gevoel hebt dat jij dit niet kunt of je wordt erg onrustig van het stil liggen dan heb je het juist hard nodig! Omarm de onrust in jezelf en je zult merken dat het vanzelf afzakt, vaak voel je je tijdens de healing vanzelf rustiger worden.

– Tintelingen
– Warmte
– Kou
– Gapen
– Emoties -> verdriet, boosheid
– Herinneringen aan vroeger / beelden die naar voren komen
– Tintelingen, warmte, kou bij een specifiek lichaamsdeel / chakra -> bijv. buik of hoofd of bijv. bij je keelchakra

De meeste mensen voelen dingen tijdens de healing, de een voelt meer dan de ander maar dat is per persoon verschillend. Sommige mensen voelen subtiele veranderingen, anderen voelen hele intense dingen in hun lijf. Je mag erop vertrouwen dat alles goed is, ongeacht of je veel of weinig voelt. Een hele enkele keer voelen mensen bijna niks of vrij weinig. Soms heeft het even tijd nodig om meer in contact te komen met je gevoel en echt bewuster de subtiele veranderingen waar te nemen. Iedereen is anders! Healingen brengen bij iedereen diepgaande effecten te weeg, het helpt je altijd om laagjes los te laten en om dichter bij jezelf en jouw kern te komen! Wat mij wel opvalt is dat HSP-cliënten duidelijker effecten zien en voelen, in mijn beleving komt dat omdat ze meer afgestemd zijn op hun gevoelens en dingen sterker waarnemen. Ook is mijn ervaring dat veel gevoelige/ HSP mensen meer emotionele bagage met zich meedragen en op te ruimen hebben dus ook meer effect ervaren als ze dit loslaten.

Na een healing voelen veel mensen zich verlost van een stuk ballast en meer bevrijdt dan voorheen. Het directe effect is bij iedereen anders, heel soms kan je ook wat hoofdpijn krijgen of extra emotioneel zijn tot een paar dagen na de healing, ook kan je soms nog wat triggers op je pad krijgen die jou helpen de laatste dingen los te laten van datgene wat tijdens de healing in werking is gezet. Het effect op langere termijn is afhankelijk van hoeveel jij op te ruimen hebt en hoe diep bepaalde thema’s zitten bij jou.
Stel ik werk aan jouw gebrek aan zelfliefde en zelfvertrouwen, dit is een vrij breed ‘thema’ en als je niet gaat kijken naar de kleine veranderingen dan kan het lijken alsof het lang duurt voordat je het resultaat ziet. Daarom is het ook erg belangrijk om op te schrijven waar je tegenaan loopt en hoeveel last je hiervan ervaart, dan zal je merken dat je na een aantal healingen hier veel minder last van hebt. Een concreet voorbeeld is voor mij dus makkelijker om mee te werken bijv.
Gebrek aan zelfliefde uit zich in dat ik mezelf altijd wegcijfer voor mijn partner en geen grenzen kan stellen, ik vind het ook lastig om mezelf uit te spreken in de relatie en echt mezelf te zijn.
Je zult merken dat je na een aantal healingen makkelijker jouw waarheid kan spreken, grenzen kan stellen en voor jezelf kunt kiezen. Wees je ervan bewust dat de dynamiek tussen jou en andere mensen gaat veranderen als jij meer jezelf wordt. Wat niet meer bij jou past mag je loslaten en wat bij jou hoort zal op jouw pad komen als jij je ware zelf gaat zijn.


-Een cliënt met hooikoorts die daar al jarenlang last van heeft is na een aantal sessies + supplementen advies verlost van haar hooikoorts klachten.
-Een cliënt die zichzelf teveel opofferde en teveel accepteerde van andere mensen durfde eindelijk haar moeder de waarheid te vertellen na zich meer dan 40 jaar stilgehouden te hebben
-Een cliënt heeft eindelijk de stap durven zetten om haar huidige baan te beëindigen
-Een cliënt heeft eindelijk haar droombaan gevonden omdat ze haarzelf meer durft te laten zien

Dit zijn zo even een aantal voorbeelden, op Facebook en via Home vind je meer recensies van mijn werk. Verandering hoeft niet moeilijk te zijn en dat hoef je niet te forceren, zodra jij opruimt wat jou in de weg staat word je automatisch meer jezelf. Je hoeft dus geen moeite meer te doen om voor jezelf op te komen, de juiste keuze te maken, grenzen te stellen etc. Deze veranderingen gaan vanzelf dankzij het healen van oude overtuigingen, patronen, trauma’s en emotionele ballast. Ik kan jou helpen met allerlei soorten klachten & patronen. Het maakt niet uit of het fysiek, emotioneel, energetisch of spiritueel is, alles is met elkaar verbonden! Ook fysieke klachten of aandoeningen kunnen opgelost of verminderd worden door healingen maar ik hou er wel van om de dingen holistisch te bekijken en zie alles als een geheel! Het is dus aan te raden om ook te kijken naar je voedingspatroon en goede supplementen in te nemen naast de healingen. Ik ben zelf ook natuurvoedingsadviseur en Trainer Hormoonfactor en kan jou daar ook mee helpen.


– Een reading geeft je vooral inzicht, antwoorden en/of bevestiging. Een reading is dus een aanrader als je nieuwsgierig bent, specifieke vragen hebt waar je een antwoord op wilt of als je vastloopt in jezelf of op een bepaald levensgebied. Ik help je graag om meer inzichten in jezelf te krijgen en jezelf beter te leren kennen.
– Een healing helpt je vooral om laagje voor laagje dingen los te laten zodat je weer terugkomt bij jouw kern, wie jij in essentie bent. Als je oude ballast loslaat kom je in je kracht te staan, gaat alles stromen, voel je je beter en je gaat ook zuiverder aanvoelen wat jou echt gelukkig maakt. Alles gaat je makkelijker af omdat je de ‘ruis op de lijn’ hebt opgeruimd.

Ben jij klaar voor een diepgaande transformatie?

Boek dan hieronder een kennismakingsgesprek met mij.

Een kennismakingscall is geschikt als je interesse hebt in mijn 8 maanden traject Find Your Innerself en wilt weten of dit traject bij jou past. Via de call ontdekken wij samen of er een klik is tussen ons en of het 100% goed voelt voor jou om deze transformatie, onder mijn begeleiding, aan te gaan.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie