Chanoe van Dijk

Healingen, coaching, readingen, natuurvoedingsadvies & natuurgeneeskunde​

In mijn praktijk in Heerenveen kan je langskomen voor een consult waarin ik een combinatie gebruik van meerdere dingen. Door middel van een healing & reading kan ik bij jou tot de kern komen waardoor ik via coaching en het weghalen van (onbewuste) blokkades kan zorgen voor een doorbraak in bepaalde patronen, klachten, overtuigingen, trauma’s, onverwerkte emoties en meer.

Via de biotensor kan ik vragen stellen waardoor ik de antwoorden krijg op de dingen die jou blokkeren en dat kan ik via een healing dan behandelen waardoor er langzaamaan een shift zal komen in jouzelf. Ben je er aan toe om oude patronen, overtuigingen en klachten los te laten? Kom dan eens langs voor een healing! Vaak voel je je vrij snel een stuk beter, maar het kan natuurlijk ook een hoop in werking zetten doordat je steeds dichter bij jezelf komt. Jezelf terugvinden is niet altijd eenvoudig, soms moet je dingen loslaten waar je eigenlijk al te lang aan vast hebt gehouden en wat al lang niet meer goed voelde, alleen soms kan of durf je de stappen niet te zetten richting een nieuw begin. Voel je dat je hier wel aan toe bent maar weet je niet welke stappen je kunt zetten? Hierin kan ik jou ondersteunen! Ik kan je op weg helpen om weer meer balans te krijgen in jouw leven, het voordeel is dat je ook niet perse met allerlei thema’s aan hoeft te komen zetten, ik kan ook gewoon kijken wat jouw onderbewustzijn aangeeft als prioriteit. Dit is ook erg fijn bij het behandelen van onder andere kinderen en dieren! Ook bij baby’s kan ik kijken wat voor trauma’s ze met zich meedragen of welke dingen ze hebben overgenomen of overgeërfd van de ouders of meerdere generaties geleden en dit vervolgens behandelen!

Hoe langer je al uit balans bent des te langer het natuurlijk vaak duurt voordat je weer in balans komt. Loop je dus even vast dan is het handig om direct in te grijpen en niet te wachten tot je uiteindelijk serieuze klachten of een burn out krijgt, een healing is voor iedereen een aanrader. Daarnaast kan ik ook tips geven mbt voeding aangezien ik natuurvoedingsadviseur en trainer Hormoonfactor ben. Een aantal voedingstips kan ik je sowieso meegeven tijdens een consult gericht op healing & coaching, wil je specifiek langskomen voor alleen voedingsadvies dan is dit ook mogelijk. Besef wel dat veel patronen (ook mbt voeding) lastig te doorbreken zijn als je niet kijkt naar dieperliggende problemen / oorzaken. 

Je kunt mij een bericht sturen via Contact!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie