Chanoe van Dijk

Diensten

Ik help je graag om weer in balans te komen en je emotionele blokkades, trauma’s en beperkende overtuigingen los te laten. Bekijk hieronder het aanbod.

Find Your Innerself

Tijd om in jezelf te investeren!

Het programma waar je ontzettend veel inzichten in jezelf krijgt en waarmee je patronen doorbreekt. Hierdoor kom je weer in balans, en ga je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied ervaren in jouw leven.

Wil je hier meer over weten?

Verandering kost tijd! Je moet jezelf de tijd gunnen om stap voor stap meer in je kracht te komen en meer te worden wie jij bestemd bent te zijn, jouw hoogste potentieel!
We hebben allemaal last van ego patronen en we saboteren onszelf regelmatig door onze overtuigingen & gedrag. Het is soms lastig om hier zelf stappen in te zetten omdat je telkens weer vastloopt of een vicieuze cirkel niet kunt doorbreken, soms heb je het zelf niet helemaal helder waardoor iets gebeurd en soms heb je wel het inzicht maar kan je het patroon alsnog niet doorbreken. Durf jij tijd, geld en energie te investeren in jezelf of heb jij stiekem de hoop al een beetje verloren dat er meer geluk, liefde en overvloed voor jou bestemd is?
Ik heb mezelf weer helemaal op de rit kunnen krijgen vanuit chronische vermoeidheid en een jarenlange depressie, ik weet dus hoe moedeloos je je soms kunt voelen maar ik weet ook dat voor bijna elk probleem of klacht een oplossing is!

Ik durf met vol vertrouwen te zeggen dat ik voor jou de aangewezen persoon ben om de onderste steen boven te halen en je inzichten te geven in jouw patronen zodat je deze kunt doorbreken en dit wordt gelukkig sowieso al een stuk makkelijker dankzij de healingen.

Inmiddels heb ik al meer dan 1500+ consulten gedaan, waarmee ik veel mensen heb mogen helpen om dichter tot zichzelf te kunnen komen en zichzelf te verlossen van allerlei soorten klachten & patronen.

Ook ben ik zo’n beetje fulltime bezig met dit werk en nieuwe opleidingen, webinars of cursussen waardoor ik ontzettend veel ervaring heb opgebouwd en telkens weer bijleer en verdieping krijg in datgene wat ik geleerd heb. In het traject met online leeromgeving zal ik je dus altijd de nieuwste inzichten meegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, innerlijk kindwerk & heling.

Kortom ik weet dus welke tools jou kunnen helpen ongeacht jouw klacht of probleem! Deze technieken werken voor iedereen die aan zichzelf wil werken! Door middel van inzichten in jezelf & healingen in dit traject ga je oude patronen, trauma’s en emotionele blokkades loslaten! En ga je je steeds vrijer en blijer voelen!

Dit programma is uniek omdat ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en ik dit ook tot uiting breng in mijn traject. Mijn zielsmissie & levensmissie is ‘Connecting the dots’, dus alles met elkaar verbinden en dit in de wereld neer te zetten om veel mensen te mogen inspireren & te helpen op de punten waar ze vastlopen.

Ik vind het een kans en een mooie uitdaging om het aardse te verbinden met het spirituele aangezien dit vaak (nog) niet gebeurd! Wat mij opvalt is dat veel mensen alleen bezig zijn met het fysieke lichaam (bijv. fanatiek sporten / krachttraining en gezonde voeding) of ze zijn alleen bezig met het spirituele en verwaarlozen soms zelfs een beetje het fysieke lichaam.

Veel mensen met trauma’s & gezondheidsklachten zijn niet meer helemaal verbonden met hun lichaam omdat je daardoor de link legt dat het fysieke lichaam je veel pijn kan brengen, vaak zijn deze overtuigingen al in vorige levens ontstaan en ik kan je helpen dit te achterhalen en te healen. In het programma geef ik je de kennis om jezelf in balans te krijgen en een enorme transformatie door te maken qua jouw gezondheid en hoe jij je voelt, niet alleen fysiek maar ook emotioneel, energetisch en op zielsniveau.

Ondanks dat ik veel struggles heb gehad doordat ik een ongeluk heb gehad op 8 jarige leeftijd waarna vele operaties volgden en daarna chronische vermoeidheid en depressie, weet ik dat dit mijn pad is geweest zodat ik op zoek zou gaan naar antwoorden! Het heeft mij ‘wakker’ geschud en er voor gezorgd dat ik in een enorme transformatie terecht kwam! Ik weet dus dat het leven zwaar kan zijn en ik vind het altijd zeer interessant om bij iemand te achterhalen waar zijn of haar diepste pijnpunten zitten en deze te transformeren van ‘zwakte’ tot kracht. Er wordt wel eens gezegd ‘Make from your mess your message’, oftewel als jij je pijn heelt kan je anderen ondersteunen, helpen en inspireren met jouw verhaal en je licht te laten stralen in de wereld!

Liefs Chanoe💜

  • Supplementen voor 8 maanden t.w.v. € 1000,-.
  • Human Design uitwerking (zeer uitgebreid) ± 80 BLZ twv. € 444,-
  • Astrologische uitwerking € 479,- gemaakt door mijn moeder Astroloog Anja van Dijk. Wij werken veel samen en zij heeft al meer dan 25 jaar een eigen praktijk als Astroloog. In deze Astrologische uitwerking krijg je een prachtig beeld van jouw karakter, jouw sterke punten, jouw verbeterpunten en jouw zielsmissie & doel in dit leven.
    Plus een gesprek van 1 uur (chat of bellen t.w.v. € 85,-).
  • Zit je tussendoor met extra vragen, tijdens deze 8 maand? Je hebt recht op een Inzicht horoscoop via Astroloog Anja van Dijk van 1 uur inclusief verslag t.w.v. € 129,-.
  • Hormoonanalyse + voedingsadvies € 222,-.
  • Een compleet traject inclusief filmpjes, veel geschreven tekst, affirmaties, opdrachten & 8 healingen op afstand (1 u en 15min per healing) t.w.v. € 2800,-.

Totaal: € 5194,-

En alle steun & support die jij je maar wensen kan tijdens deze 8 maand! Er is gemiddeld wekelijks contact tussen ons. En als je er even doorheen zit kan je altijd een bericht sturen via Whatsapp, ik hou de lijntjes graag kort en ik vind persoonlijk contact belangrijk & fijn in dit traject!

Ben jij er klaar voor?
Als je je aanmeldt en het volledige bedrag in een keer betaald dan krijg je de Human Design uitwerking volledig GRATIS (twv. € 444,-).

Aanmelden kan via deze link

Afhankelijk van jouw money mindset en je eigen inkomsten kan ik me voorstellen dat je het misschien niet goedkoop vindt om een traject aan te gaan. Belangrijk hierbij is om te weten dat dit een once in a lifetime investering in jezelf is wat jou heel veel zal opleveren! Als je met mij samenwerkt garandeer ik je een enorme transformatie want ik hou van diepgang en het is bij mij Alles of Niets (in dit traject dus Alles 😉 ..). Als je dus twijfels hebt of de gedachte hebt, ik weet het niet of het wat voor mij is. Zorg er dan in elk geval voor dat je je probeert af te stemmen op je intuïtie en je niet laat leiden door je ego die je graag afhoudt van transformatie & verandering (want verandering is eng… en totaal niet comfortabel!! Je zult uit je comfortzone moeten als je dit traject aangaat). Ik help je graag om de juiste beslissing te maken of dit traject wel of niet wat voor jou is. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat je er echt klaar voor bent en er 100% voor wilt gaan, bij twijfel niet doen zou ik zeggen! Dus voel je dat je het aan wilt gaan? En wil je misschien nog even met mij hierover praten? Dan kan je via de Homepage een kennismakingscall inplannen met mij!

Je kunt beter niet aan dit traject beginnen als je het véél te duur vindt en nog teveel smoesjes & excuses hebt om niet in je kracht te gaan staan. Ben je bereid om er echt voor te gaan dan boek ik graag een kennismakingscall in. Tijdens dit traject doen we het samen en zal ik 200% van mezelf geven om jou verder te helpen, ik verwacht van jou hetzelfde! No more excuses!

Voor vrouwen die klaar zijn voor een enorme transformatie en bereid zijn geld, tijd & energie in zichzelf te investeren! Je bent klaar met alle rompslomp in jouw leven, je wilt meer uit het leven gaan halen en grootser gaan leven! Je wilt meer overvloed ervaren op alle levensgebieden en jouw zielsmissie gaan leven!

Reviews

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie