Chanoe van Dijk

Readingen & Healingen

Door middel van een reading kan ik je inzicht geven in onder andere jouw blokkades! Ik heb veel verschillende soorten readingen te koop in mijn webshop die je kunt vinden onder Diensten, van handlezingen tot aan connectie readingen. Ook door middel van een healing kan ik je verder helpen, ik kan via een healing helpen jouw blokkades op te lossen waaronder emotionele blokkades, trauma’s & overtuigingen.-Je kunt werken aan de hand van een doelstelling bijvoorbeeld willen afvallen maar het lukt niet of willen veranderen van baan maar het stagneert (en je kunt geen werk vinden).
-Er kan gekeken worden naar de impact van bepaalde trauma’s en deze kunnen geheald worden
-Bepaalde patronen kunnen onder de loep genomen worden, waarom vertoon je bepaald gedrag? Waarom lopen dingen telkens hetzelfde? Vicieuze cirkels kunnen doorbroken worden
Ook kan er gekeken worden naar….
-Aura
-Chakra’s
-Vorige levens
-Voorouderlijke lijn & familiepatronen
-Karma, geloftes, vloeken
Etc.

Wat op dat moment het meeste prioriteit heeft zal sowieso naar voren komen en geheald worden!
Blokkades zijn niet in 1 dag ontstaan en worden vaak niet in 1 dag doorbroken, wel kan ik zeggen dat 98% van de mensen al verschil voelt na de 1ste healing, afhankelijk van de thema’s waar je aan wilt werken en de stappen die je zelf ook zet voor & na de healing. Het zet veel in werking en je zult merken dat het je helpt te transformeren en je oude identiteit los te laten!

Healingen kan je boeken via deze link en mocht je nog vragen hebben dan kan je me natuurlijk altijd een bericht sturen via Contact.

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie