Chanoe van Dijk

Hoe manifesteer je je droomleven?

Hoe manifesteer je je droomleven? Waarom lijkt het alsof anderen soms alles hebben wat jij ook graag zou willen, maar wat maar niet op jouw pad lijkt te komen? Soms kan het lijken alsof je vervloekt bent, je blijft telkens in dezelfde vicieuze cirkel en het lijkt alsof je hier niet uit vrij kunt breken.

In healingen met mensen zie ik vaak dat er karma, geloftes, zwarte magie of vloeken zijn vanuit vorige levens die hun huidige leven nog steeds beïnvloeden en waardoor ze niet hun droombaan of relatie kunnen vinden of waardoor het maar niet lukt om meer geld te verdienen. Een goede graadmeter om te kijken of je hier misschien last van hebt is kijken naar bepaalde patronen of vicieuze cirkels, lopen de dingen telkens op dezelfde (negatieve) manier bij jou?.. Maak je telkens hetzelfde mee in de liefde? Of op werkgebied? Dan kan er zeker sprake zijn van karma, geloftes, zwarte magie of een vloek. Vaak hebben we ook, naar aanleiding van een of meerdere trauma’s in ons leven, last van entiteiten of demonen. Zo kan je last hebben van de Spirit of Rejection waardoor je telkens afgwezen wordt of je afgewezen voelt door andere mensen, vooral in de liefde komt dit vaak voor. Door middel van een healing kan je deze dingen uiteindelijk weer loslaten maar het is wel belangrijk om naar binnen te durven keren, oude pijn moet doorvoelt worden om voor eens en voor altijd losgelaten te kunnen worden. En entiteiten en demonen kunnen overigens alleen bij je blijven als jouw energie hiervoor een voedingsbodem is, dus ik geloof niet in ‘het overkomt je en je kunt er niks aan doen’. Als jij aan jezelf werkt en positief in het leven staat en in je kracht staat, dan krijg je geen entiteiten. Op het moment dat er iets ergs gebeurd in je leven kan er weer een deur worden geopend voor een entiteit, de sleutel is altijd het onderliggende trauma loslaten zodat ook de entiteit losgelaten kan worden. De entiteit dient jou in principe door jouw klachten of patronen te verergeren, hierdoor moet je wel met jezelf aan de slag en krijg je meer helderheid over waar je precies tegen aanloopt. Mocht je dit lezen en diep van binnen weinig vertrouwen hebben in de mensheid en in het leven zelf, weet dan dat jouw negatieve houding alle negativiteit in je leven aantrekt. Durf hier aan te gaan werken! Ik help je hier graag bij!
Zelf begrijp ik maar al te goed hoe zwaar het leven kan zijn, door een aantal trauma’s heb ik jarenlang last gehad van Chronische vermoeidheid en depressiviteit. Ik trok me vaak terug en had geen behoefte aan sociale contacten, ook was ik erg wantrouwend en durfde ik niet te genieten van het leven. Door een trauma op 8 jarige leeftijd was ik bang dat er wat ergs zou gebeuren als ik genoot, omdat ik de link had gelegd dat het niet veilig is om te spelen. Ook deze trauma’s kan ik jou mee helpen als jij je daar in herkent. Dit zijn enorm grote blokkades met betrekking tot het manifesteren van je droomleven!

Wil je graag dat ik je verder help? Kijk eens bij diensten

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie