Chanoe van Dijk

Wat zijn Bachbloesems?

Bachbloesems zijn extracten van onder andere planten & bloemen die vanwege hun eigenschappen (energie / trilling) er voor zorgen dat we weer in balans kunnen komen. Als je uit balans raakt zit je niet lekker in je vel, door aan deze ‘verstoring’ te werken door middel van Bachbloesems kan je je balans terug vinden. Bachbloesems zijn vooral zeer geschikt voor (hoog)gevoelige mensen! Het werkt wat subtieler dan bijv. supplementen omdat het meer op het energetisch niveau / vlak werkt, dit neemt niet weg dat het minder krachtig werkt overigens! Het is veilig in gebruik, ook voor dieren, baby’s en kinderen en in principe heb je met Bachbloesems nooit negatieve bijwerkingen. Laagje voor laagje kan je zo laagjes afpellen die jou niet langer dienen en kom je weer terug bij jouw eigen kern. Bachbloesems kunnen in veel gevallen zeer ondersteunend werken, zowel bij angst als verdriet of allerlei andere negatieve emoties of problemen.Hieronder vind je een aantal voorbeelden waarbij Bachbloesems goed kunnen helpen-Angst voor aanwijsbare dingen zoals vliegangst, angst voor spinnen etc.

-Faalangst
-Somberheid
-Depressie
-Trauma’s
-Overbezorgdheid voor geliefden
-Overgevoeligheid
-Eenzaamheid
-Onzekerheid

Een Bachbloesem mix bestellen ?
Klik hier

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie