Chanoe van Dijk

Hoe creëer je meer geluk in je leven?

We willen allemaal graag meer geluk ervaren in het leven, toch is het niet altijd zo eenvoudig om te bereiken wat je diep van binnen graag wilt. Een van de redenen daarvoor is dat we vaak niet precies weten wat we willen en dus geen doelen gaan stellen. Een andere reden is vaak dat we onbewust bang zijn dat het niet voor ons is weggelegd, we durven dus niet meer te dromen. Toch geloof ik dat iedereen zijn droomleven kan creëren, een belangrijke 1ste stap daarvoor is dat je durft te dromen, geduld en vertrouwen hebt!

Hieronder een aantal stappen die je kunt zetten om dichter bij jouw dromen & doelen te komen!

 1. Maak je verlangens, doelen & dromen zo helder mogelijk: Hoe ziet jouw ideale leven eruit?
  Reis je veel? Ben je alleen of in een relatie? Heb je kinderen en/of huisdieren?
  Vergeet een stukje zingeving niet… Miljonair zijn kan bijvoorbeeld erg leeg zijn als je geen bijdrage levert aan een mooiere wereld.. Wat voor goeds wil jij doen in de wereld? Hoe laat jij jouw licht stralen in deze wereld?
 2. Maak een Vision Board of boek. Verzamel alle foto’s, plaatjes en teksten die voor jou super inspirerend zijn en waar je blij van wordt. Kijk hier elke dag even naar om dit gevoel van hoop vast te houden.
 3. Werk aan trauma energie, overtuigingen & emotionele blokkades. Onze grootste blokkade is vaak dat we onszelf tegenhouden, een stukje zelfsabotage. Dit komt altijd vanuit onze trauma’s & emotionele blokkades. Ik help je graag dit te achterhalen en los te laten zodat je in je kracht komt te staan en je droomleven kunt manifesteren
  (Contact opnemen? Klik hier)
 4. Deel je doelen op in kleine stapjes, zorg ervoor dat je niet ontmoedigt raakt als het allemaal niet snel genoeg gaat
 5. Blijf in vertrouwen! Als jij denkt dat je je dromen niet gaat realiseren dan gebeurd dat ook niet, want dan zal jij jezelf saboteren!
 6. Laat toxische mensen en situaties los! Durf knopen door te hakken als het Universum jou een andere richting wil uitsturen, dit is nodig om je droomleven te manifesteren.

  7. Neem regelmatig een break voor nieuwe inspiratie en om jezelf op te laden! Vooral voor ondernemers is het erg belangrijk dat je af en toe even je telefoon uit zet en niet werkt, dit zodat je ook nieuwe inspiratie kunt krijgen om je bedrijf anders in te richten. Vanaf een afstandje zie je de dingen vaak ook helderder.

 7. Geef het de tijd! Je hebt je zaadje geplant, dit zal niet in één dag uitgroeien tot wat jij graag wilt. Blijf dus geduldig, houd vertrouwen! Jouw dromen zijn al gemanifesteerd, je moet alleen nog jouw guidance opvolgen en de juiste stappen zetten om het te bereiken!

  Wil je graag ondersteuning hierbij? Ik help je graag verder. Neem contact op door hier te klikken.

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie