Chanoe van Dijk

Kan je bezeten zijn?

Bezeten zijn is wat voor mijn gevoel meer voorkomt in religies en wat voor velen een ‘ver van je bed show’ is…. Ondanks dat het in vele landen iets is waar mensen niet in gelooft, zijn er ook landen waarin meer sprake is van geloven in bezeten kunnen zijn door de Duivel, Satan of een andere duistere energie, voodoo, zwarte magie etc. Wat ik persoonlijk geloof is dat we last kunnen hebben van entiteiten, demonen, zwarte magie, voodoo etc.
Nou wil ik het niet plaatsen of uitleggen zo van… ‘Alles wat mis gaat in ons leven, wat we verkeerd doen, wat er mis is in de wereld’.. Ligt aan demonen of entiteiten… Nee zo werkt het niet… Dan kruipen we in de slachtoffer rol en overkomt het ons. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en in de Wet van Aantrekking, dus als jij geen voedingsbodem bent voor entiteiten of demonen dan zullen ze niet op jou afkomen. Helaas is het leven op aarde niet altijd makkelijk en hebben we allemaal wel trauma’s. Vaak dragen we dit al met ons mee vanuit vorige levens en vanuit de familielijn, en vanuit hier kan je dus ook al entiteiten met je meedragen of demonen. We kunnen dus beïnvloedt worden door entiteiten of demonen en veel voorkomende kenmerken hierbij zijn
*Depressiviteit / Geen wil meer om te leven / Somberheid
*Verslavingen (alcohol, drugs, seks, gokken etc.)
*Woede uitbarstingen, zeer snel boos worden etc.
*Zelf sabotage
*Zelf haat
*Veel haat voelen richting de wereld, andere mensen etc.
*Rare gedachtes in je hoofd bijv. over jezelf pijnigen

Overigens wordt er onderscheid gemaakt tussen Bezetenheid & Gebondenheid. Bij Bezetenheid heb je zo goed als geen controle meer over jezelf en bij Gebondenheid word je gedeeltelijk beïnvloedt door ‘boze geesten’. Het is iets wat in de Bijbel beschreven wordt en waar dus al eeuwenlang over gesproken wordt. Overigens moet ik er bij zeggen dat ik zelf niet gelovig ben maar het stuk wat ik heb gelezen over Bezeten zijn vond ik wel heel erg interessant. De Bijbel heeft zeker zijn waarheden maar ik geloof dat er ook veel indoctrinatie plaats heeft gevonden via religie.

Weet dus dat als je via mij een healing wil boeken omdat je het gevoel hebt dat je beïnvloedt wordt door duistere krachten of negatieve invloeden, dat ik dit doe in samenwerking met het Universum en niet vanuit een of ander geloof zoals Christendom of de Islam. Voor mij maakt het niet uit waar jij in gelooft maar ik benoem altijd hoe ik denk zodat jij kunt kiezen voor degene die een match is voor jou, om jou verder te helpen met de dingen waar jij tegen aan loopt in het leven!

Meer weten? Kijk eens bij diensten

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie