Chanoe van Dijk

Gezond afvallen in Heerenveen onder begeleiding

Woon jij in de buurt van Heerenveen en wil je graag (op een gezonde manier) afvallen onder begeleiding? Ik kan je daarbij helpen door mijn kennis & ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen 8 jaar! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

Veel mensen hebben allerlei diëten al geprobeerd van Sonja Bakker tot aan Atkins, Cambridge dieet, Powerslim, Straight Away en zo kan ik nog wel een aantal diëten opnoemen. We willen allemaal zo snel mogelijk de kilo’s kwijt en dat lukt vaak wel met (koolhydraatarme) diëten.

Behalve dat deze diëten vaak klauwen vol geld kosten zijn het natuurlijk ook geen gezonde diëten. Het enige voordeel is misschien dat je vaak snel afvalt, maar helaas komen de meesten ook net zo hard weer aan, zodra ze stoppen met het dieet of hun streefgewicht bereikt hebben.

Het is logisch dat de meeste mensen weer aankomen nadat ze stoppen met het dieet. Veel diëten zijn namelijk crashdiëten en kunnen een negatieve invloed hebben op de schildklier (en dus op de stofwisseling) en daarnaast leer je natuurlijk niets over gezonde voeding tijdens een dieet met maaltijdvervangers zoals Powerslim, Modifast, Straight Away maar ook Atkins en Weight Watchers.

Afvallen met shakes en maaltijdvervangers is in principe altijd ongezond!

Wil je niet nadenken over wat je moet eten en snel afvallen? Kies dan voor een korte sapkuur, ik kan je hierin begeleiden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een slowjuicer, dit lijkt misschien duur maar is een investering voor het leven. Ik heb er zelf een aangeschaft 5 jaar geleden en deze werkt nog steeds perfect.

De meeste mensen denken ook dat vetten de ‘vijand’ zijn, dit komt misschien omdat vetten meer calorieën leveren dan koolhydraten en eiwitten (per gram). Waar veel mensen niet over nadenken is het verzadigingsniveau van hun voedingspatroon.

100 calorieën aan cola doet iets anders met je hongergevoel dan 100 calorieën aan groente!

Dit heeft alles te maken met onze bloedsuikerspiegel en onze hormonen! Om gezond te worden of te blijven adviseer ik altijd te werken aan de hele levensstijl en te werken aan de oorzaak van de klacht of het probleem.

Bij overgewicht kunnen meerdere factoren een rol spelen, het is niet alleen teveel eten of ongezond eten maar het kan bijvoorbeeld ook liggen aan stress.

Door te focussen op een gezond voedingspatroon in combinatie met supplementen en de oorzaak van het probleem te achterhalen (bijv. slechte voeding, roken, stress etc.) kan je gericht gaan werken aan het probleem en hierdoor succesvol afvallen. Door bewustzijn en inzicht(en) in de oorzaak kan je zelf blijvend de juiste of betere keuzes maken waardoor het makkelijker is om een gezond gewicht te behouden en natuurlijk een goede gezondheid.

Wil jij ook op een gezonde manier afvallen? Je kunt mij een bericht sturen via Contact!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie