Chanoe van Dijk

Afvallen met C9 Aloe Vera 'Detox' pakket in combinatie met coaching en healing​​

Ben jij toe aan een reset en wil je af van je oude patronen? Om patronen te doorbreken werkt een C9 pakket erg goed, maar de gouden combinatie zit in de combinatie van een C9 pakket, coaching & healingen.​

Waarom? Dat zal ik je uitleggen..​

Het is je vast wel eens gelukt om af te vallen of nieuwe patronen te integreren in je leven, vaak houden we dit maar voor korte tijd vol en vallen we terug in oude patronen. Dit heeft allemaal te maken met ons onderbewustzijn, onze overtuigingen en emotionele blokkades. Hoe meer ballast (trauma’s & emotionele blokkades) je met je meedraagt des te meer stress je met je meedraagt. Stress zorgt voor disbalans in ons lichaam en geest, het is lastig om op wilskracht nieuwe patronen vol te houden (dit lukt alleen tijdelijk, op den duur vallen we weer terug in oude patronen). Ook overtuigingen spelen een belangrijke rol, misschien ben je al vaak teleurgesteld geweest in jezelf doordat het je niet lukte om nieuwe patronen vol te houden en heb je onbewust de overtuiging dat het je toch niet lukt om het vol te houden. Misschien vind je het jezelf onbewust ook niet 100% waard om een fit, gezond en gelukkig leven te leven.

Tarieven​

Alleen het Clean 9 pakket € 129,34 bij afhalen kunnen we direct wegen en de maten opmeten mocht je dit graag willen (dit zit bij het pakket in en is een extra service om jou te ondersteunen en een stok achter de deur te bieden.

Meer over het Clean9 pakket:
Geef jou lichaam een zetje in de rug! Kom in actie en voel je na 9 dagen weer fit en energiek. 9 dagen lang een gespecialiseerd voedingsplan op basis van pure Aloe Vera.

Vragen? Of ben je er klaar voor om aan jezelf te werken en oude ballast los te laten? Vraag dan dit  pakket aan via Contact!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie