Chanoe van Dijk

Natuurvoedingsadviseur, Trainer Hormoonfactor & Orthomoleculair Therapeut

Ik help je graag beter in balans te komen door je te helpen met je voedingspatroon! Ik ben al mijn halve leven bezig met voeding vanuit de klachten die ik zelf heb gehad (chronische vermoeidheid & depressiviteit), deze klachten waren voor mij de trigger om me te gaan verdiepen in wat voeding kan betekenen voor je gezondheid en hoe je je voelt. Door je lichaam te geven wat het nodig heeft kunnen gezondheidsklachten verminderen of volledig weggaan. Ik heb zelf de opleiding Natuurvoedingsadviseur & Trainer Hormoonfactor gedaan. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Orthomoleculair Therapeut die ik zal afronden voor april 2023. Vragen of wil je een consult? Een hormoonanalyse kan je direct boeken via Diensten of stuur mij een bericht via Contact.

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie