Chanoe van Dijk

Alleengeboren tweeling healing / therapie​

Alleengeboren tweelingen hebben vaak het gevoel dat ze hier niet mogen zijn, ze hebben vaak moeite hun plaats in te nemen en in veel gevallen is het ook niet bekend dat er sprake is van een alleengeboren tweeling. Eenzaamheid, schuldgevoelens, angsten (zoals bindingsangst en verlatingsangst) zijn symptomen die kunnen voorkomen bij een alleengeboren tweeling, deze gevoelens kunnen natuurlijk ook een andere oorzaak hebben.

Een mooi boek wat hierover geschreven is is; Het drama in de moederschoot: de verloren tweelinghelft. Het schijnt dat zelfs 1 op de 10 zwangerschappen begint met een tweeling. Door het boek te lezen kan je kijken of je er herkenning in vindt of misschien kan je moeder je iets vertellen over hoe haar zwangerschap was, misschien is ze wel bloed verloren tijdens de zwangerschap en kan dit wijzen op een miskraam van een eventueel broertje of zusje. Sommige mensen weten / voelen of zien dat ze eigenlijk een broertje of zusje hadden gehad, je kunt soms de aanwezigheid voelen of je ziet misschien beelden / visioenen, dit komt vooral voor als je spiritueel / medium bent of op erg jonge leeftijd als je nog erg open staat, veel kinderen zien namelijk zielen tot een bepaalde leeftijd (denk aan ‘denkbeeldige’ vriendjes etc.). 

Somberheid, depressie en bestaansrecht (het gevoel hebben hier niet te willen of mogen zijn, het niet waard zijn of het leven niet leuk vinden) zijn belangrijke / typerende dingen waaraan je een alleengeboren tweeling kunt herkennen. Persoonlijk heb ik het gevoel dat de mensen die worden bestempeld als Hooggevoelig (HSP), borderline of misschien zelfs wel narcisme (narcistische trekjes) dat dit vaak mensen zijn die te maken hebben gehad met een groot trauma zoals ook het geval is als je een alleengeboren tweeling bent. Je voelt je vaak onbegrepen en je voelt je misschien deels ook een ‘slecht’ persoon door misschien bepaalde ‘karakter’trekken / gedrag waar je in feite vaak niks aan kunt doen, dit gebeurd onbewust door een bepaald trauma. 

Door middel van therapie of healingen kan je onbewuste blokkades en disbalansen ‘opruimen’ waardoor je je weer beter gaat voelen. Wil je een healing bij mij laten doen? Dit kan op afstand of in mijn praktijk in Heerenveen. Neem contact op via Whatsapp 0633488270 of via het contactformulier.

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie