Chanoe van Dijk

Geboortetrauma helen​

Ik ben er van overtuigd dat een geboorte in principe voor veel (zo niet, alle) kinderen traumatisch is. Het ene moment zit je nog veilig bij je moeder en het volgende moment ben je ineens geboren, niet meer lekker warm en veilig in je moeders buik. Helaas zijn er tegenwoordig ook regelmatig complicaties bij de zwangerschap en/of bevalling en lijken de meeste bevallingen niet meer echt op een natuurlijke bevalling door o.a. bepaalde medicatie of ingrepen, helaas is dit niet altijd te voorkomen maar vaak zorgt het wel voor een bepaalde nasleep voor zowel moeder als kind.

Trauma’s worden opgeslagen in het lichaam, we hebben in onze cellen een soort van ‘celgeheugen’ en als je start als baby al slecht is dan is dat iets wat je je hele leven met je mee zult dragen, tot je er iets aan doet. Door middel van een healing op afstand of in mijn praktijk (in Heerenveen, Friesland) kan ik je helpen jouw geboortetrauma op te lossen. Zelfs al ging de bevalling goed maar heeft je moeder bepaalde dingen meegemaakt tijdens de zwangerschap of in de eerste weken/maanden/jaren nadat jij geboren bent, dan nog kan je hier ook een soort trauma aan overhouden, baby’s kunnen namelijk dingen overnemen van de ouders of zelfs overerven van een aantal generaties geleden.

Alles wat de ouders niet oplossen qua karma, emoties of overtuigingen wordt vaak weer doorgegeven aan de volgende generatie, net zolang tot iemand het kan doorbreken en zichzelf daarvan bevrijdt. Ik heb hiervoor verschillende methodes en lijsten die ik gebruik om uit te vragen wat precies de oorzaak is van een bepaalde klacht. Mocht je het vermoeden hebben dat psychische of lichamelijke klachten door een geboortetrauma komen bij jou, dan kan je met mij contact opnemen via Contact (rechtsbovenin). Het kan zelfs zijn dat als de moeder een bepaald trauma met zich meedraagt en niet echt volop kan genieten van het leven, dat het kindje dit met zich meedraagt en pas kan oplossen op het moment dat je er bewust mee aan de slag gaat. Door onder andere healingen of evt. andere therapieën / behandelmethodes kan je je trauma’s helen. Je hoeft niet perse alle ins & outs te weten van de bevalling, jouw eerste maanden, of de zwangerschap van je moeder, mocht je het wel weten dan kan dat wel een hoop verheldering geven en vallen de dingen misschien wat eerder op zijn plek. 

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Je kunt mij een bericht sturen via Contact!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie