Chanoe van Dijk

Doterra oliën voor Detox / Reinigen van het lichaam​

Doterra Wild Orange, Limoen, Citroen, Grapefruit (in het water)

Etherische oliën worden veel toegepast omdat ze sterker werken dan kruiden en ook een positieve invloed hebben op de emoties. Etherische oliën werken direct in op de hersenen via de geur, onze hersenen staan namelijk in contact met de reukreceptoren.
Als we essentiële / etherische olie inademen, dan gaan die moleculen via de neus naar een ontvangende neuron (zenuwcel) die het vervolgens naar de limbische systeem transporteert (het limbische systeem heeft o.a. te maken met geheugen / herinneringen en emoties). Etherische olie kan daarom op een zeer snelle manier een positieve invloed op de gemoedstoestand hebben maar kan daarnaast ook dieper doorwerken op bijv. trauma’s (een aanrader is icm bijv. EMDR). Behalve dat je de etherische oliën in een diffuser kunt doen, zodat de heerlijke geur snel verspreid wordt en het een positieve uitwerking kan hebben, kan je sommige Doterra oliën ook door het water doen voor een heerlijke smaak en een positieve werking op lichaam & geest.

Een aantal oliën die veel gebruikt worden in een glas water:

Wild Orange : positieve invloed op het humeur
Citroen : reinigend / detox
Grapefruit : ondersteuning voor de lever, tegen cellulite
Limoen : reinigend / detox

In een kan water heb je maar een paar druppels nodig om een heerlijke smaak aan het water te krijgen.

Heb je vragen of wil je Doterra olie bestellen? Je kunt mij een bericht sturen via Contact!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie