Chanoe van Dijk

Doterra Gember​

Doterra Gember olie wordt toegepast bij spijsverteringsproblemen zoals:
diarree, gas en/of winderigheid, misselijkheid, te weinig maagzuur(maagzuurklachten / oprispingen komen vaak door een tekort aan maagzuur ipv een teveel aan maagzuur), ochtendmisselijkheid, indigestie (vol gevoel / misselijk / buikpijn) en braken / overgeven.

Gember olie werkt ook goed bij wagenziekte, een verlaagd libido, hoofdpijn, gespannen spieren en een slecht gezichtsvermogen.

De Gember olie kan je aanbrengen op de huid (hoeft niet te worden verdunt, alleen bij personen met een gevoelige huid of bij kinderen). via een rollerflesje(verdunt met gefractioneerde kokosolie), in een diffuser of inwendig in een veggie capsule. 

Heb je vragen of wil je Doterra olie bestellen? Je kunt mij een bericht sturen via Contact!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie