Chanoe van Dijk

Modern essentials boek essentiële oliën nederlands 9e editie (Doterra)​

Ben je op zoek naar de Modern Essentials, het handboek over essentiële oliën? (Nederlands 9e editie) waarin bijna alle etherische oliën beschreven staan van A tot Z?

De Modern Essentials is echt een aanrader voor iedereen die werkt met de zuivere etherische oliën van Doterra!

In het boek staat een ruime, uitgebreide uitleg over elke olie en daarnaast vind je de toepassingen vanuit verschillende oogpunten bekeken.
Er staan ook contra indicaties in het boek! Het is bijvoorbeeld beter om bij bepaalde medicijnen een aantal etherische oliën te vermijden!
Ook heb je fototoxische oliën waarbij je beter niet in de zon kunt gaan liggen, dit zijn de citrusoliën. Per olie staat duidelijk omschreven hoelang je na het aanbrengen van de olie niet in de zon mag komen (je kunt uiteraard de olie ook bijv. op de voetzolen aanbrengen).
In het boek staan ook prachtige Do It Yourself recepten waarmee je heerlijk aan de slag kunt gaan en de lekkerst geurende producten kunt maken!
De mogelijkheden met etherische olie zijn eindeloos zoals zelf zeepjes, cremes of iets anders maken!

De etherische oliën van Doterra zijn zo zuiver dat veel zelfs door het eten gebruikt kunnen worden zoals Basilicum, Oregano, Limoen, Citroen, Wild Orange, Grapefruit, Kaneel etc. Zeer veel mogelijkheden dus met deze heerlijk geurende en zuivere essentiele olie! Mocht je zelf ook als therapeut, coach (of iets anders) werken en je wilt ook met de oliën werken, neem dan contact met mij op! Als je via mij een eigen kortingsaccount wilt aanmaken dan kan ik ook reclame voor je maken op onze Facebook pagina’s (17.000 volgers).

Voor het bestellen van de Modern Essentials of vragen over een eigen kortingsaccount kan je mij een bericht sturen via Contact!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie