Rewrite Your Story

Kies 3 belangrijke / heftige gebeurtenissen in je leven of schrijf je levensverhaal (vooral de heftige gebeurtenissen) op per 5 a 10 jaar van je leven (dus van 0 tot 5 of van 0 tot 10, etc, tot je huidige leeftijd). Kijk voor jezelf of je door middel van meditatie contact kan maken met jezelf in dat huidige moment en wat je nodig had gehad om door een gebeurtenis heen te komen en/of steun jezelf in die gebeurtenis (door wie je nu bent ‘terug’ te laten ‘reizen’ naar die gebeurtenis en zie jezelf in het NU de versie van jezelf van TOEN steunen).

Kijk hierbij eens wat voor jou het fijnste voelt, er zijn meerdere manieren mogelijk, waar het om gaat is dat het fijn voor jou voelt en dat je het gevoel hebt dat het jou heling kan brengen. Je kunt ook je verhaal opnieuw schrijven waarin een erge gebeurtenis voorkomen kan worden of anders ‘afloopt’. Hierin zijn meerdere manieren die zeer effectief kunnen werken om jezelf te helen.

Kijk vooral ook eens naar de emoties & overtuigingen die je nu misschien nog steeds met je meedraagt. Het hoeft niet perse 1 gebeurtenis te zijn, als je bijv. jaren lang slecht behandeld bent, misschien als kind zijnde, dan is dit ook 1 gebeurtenis, oftewel een langere periode kan ook tellen als gebeurtenis.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie