Chanoe van Dijk

Tarot Reading Email​

Voor de mensen die graag meer inzicht willen in bepaalde dingen / bepaalde levensgebieden is een Tarot legging echt een aanrader. De Tarot kaarten vertellen jouw hele verhaal, je angsten / twijfels / onzekerheden, kracht / talenten en nog veel meer.. Aan de hand van een legging geef ik jou precies door wat je op dat moment mag / moet horen zodat je weer een stap kunt zetten in jouw proces. Eventueel kan je aanvullend ook een healing bij mij laten doen om onbewuste overtuigingen, triggers, patronen en gedrag te doorbreken, ook trauma’s kunnen via een healing opgelost worden. (Aangezien een disbalans niet ontstaat in 1 dag zijn ook niet al je problemen met 1 healing opgelost, je moet het zien als het afpellen van een ui, waarbij je laagje voor laagje gaat afpellen net zolang tot je bij de kern komt!)

Een Tarot Reading is bij mij mogelijk via Email maar meestal kiezen de meeste klanten voor een legging via whatsapp, kijk bij Diensten om de actuele prijzen te vinden!

Je kunt over elke situatie of gebied vragen stellen zoals werk, studie, liefde, gezondheid & (spirituele) ontwikkeling. Uiteraard doe ik geen diagnoses of iets dergelijks met betrekking tot gezondheid aangezien ik geen arts ben! Ik kan je wel inzicht geven in de dingen die jouw gezondheid blokkeren of waar eventuele klachten vandaan komen, daarnaast kan ik je ook een aantal voedingstips geven aangezien ik Natuurvoedingsadviseur en Trainer Hormoonfactor ben!

Je kunt mij ook gratis volgen op Facebook & YouTube!

Wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met mij op!

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Find Your Innerself

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie