Welkom!

Hey welkom! Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor mijn programma ‘’Find your Innerself’’ van 8 maanden waarin ik mijn jarenlange ervaring met jou zal delen mbt het opsporen en oplossen van emotionele blokkades, overtuigingen en meer. Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Je bent hier natuurlijk niet voor niks, mijn programma zal met jou geresoneerd hebben en goed gevoeld hebben voor jou, anders was je hier nu niet! Het kan zijn dat niet alles in het programma direct met jou resoneert bijvoorbeeld omdat iets nieuw is voor jou (of omdat je dingen op een andere manier hebt (aan)geleerd), als dit gebeurt wil ik je vragen om open te blijven staan en de dingen een kans te geven om op z’n plek te vallen. Als iets niet helemaal resoneert dan is het vooral belangrijk om je af te vragen, waarom voelt iets niet goed? Waarom voelt iets niet kloppend?

Kijk eens wat er achter zit. Vaak krijg je de antwoorden wel als je de stilte opzoekt en even met jezelf gaat zitten (zonder afleiding). Alleen in de rust & stilte kunnen de antwoorden naar boven komen.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie