Week 4.2

(video)

Allereerst ben ik heel erg benieuwd hoe het nu gaat, heb je nog antwoorden en inzichten gekregen of stappen kunnen zetten? Misschien bepaalde stappen die jou echt helpen om patronen te doorbreken, deels of misschien volledig (een klein stapje in de goede richting is altijd al heel goed, wees dan trots op jezelf voor alle winst (om het zo maar te noemen) die je hebt gemaakt de afgelopen weken) 

Als vervolg op de Self care lijst als het even wat minder goed met je gaat en wat jou helpt om je weer goed te voelen wil ik je ook aanraden een aantal patronen te verzinnen die jou helpen om in balans te blijven, als je je echt niet goed voelt is het namelijk lastig om je alsnog te verzetten en even die wandeling te maken die je lichaam en geest zo nodig hebben. Daarom wil ik je vragen om 1 of meerdere gezonde gewoontes consequent toe te voegen aan jouw ritme gedurende de dag, het hoeven geen grote dingen te zijn, 10 minuten mediteren per dag of stretchen of even focussen op de ademhaling kan soms al een wereld van verschil zijn om even te ontspannen en stress los te laten. Daarom vraag ik je ook om dit uit liefde voor jezelf te doen, zie het niet als ‘moeten’ maar als iets wat je WIL gaan doen voor jezelf! 

Voor mij is het inmiddels een gewoonte om regelmatig te mediteren, in het begin vond ik het verschrikkelijk maar je moet jezelf eigenlijk minimaal 3 weken de tijd geven om er aan te wennen, probeer het eens. Wat heb je te verliezen? En soms zijn de dingen waar je het meeste tegen op ziet de dingen waar je uiteindelijk het meeste baat bij hebt. Iedereen weet wel dat als je weer begint met sporten (na een tijd niks gedaan te hebben) dat je er vaak tegenop ziet, en toch voelen we ons vaak erg goed als we eenmaal de draad weer oppakken met deze gewoontes.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie