Week 1.2

(Video)

Het filmpje gaat over je doelen, angsten/overtuigingen (bijv. uit vorige levens of van onze ouders), de rol van de opvoeding/maatschappij 

_______________________________________________ 

Vragen die hierbij horen voor deze week (en ook erg belangrijk dus om te kijken naar gevoelens en emoties). Het kan zijn dat je getriggerd wordt, bijvoorbeeld als het gaat om het delen van dingen, misschien vind je dat lastig. Kom je er even niet uit of heb je behoefte aan wat steun, vraag dan of iemand je een beetje op weg kan helpen! 

Hieronder kan je de antwoorden delen op jouw vragen, het is aan jou hoeveel je wilt delen met de groep. Eventueel kan je voor jezelf nog meer op papier zetten dan dat je hier in de groep deelt. 

_______________________________________________ 

Hoe weet jij of iets goed voelt voor jou? (Bedenkt eerst een situatie in je leven, mag iets kleins zijn, zoals aanmelden voor deze groep en leg dan uit waarom/hoe je weet dat het de juiste keuze is om wel of niet iets te doen) 

Hoe dachten jouw ouders / opvoeders over de volgende onderwerpen? (Indien een van beide ouders niet aanwezig was in jouw leven dan kan je diegene weglaten of iemand anders benoemen die een belangrijke rol had in jouw opvoeding) 

-Geld  

-Werk  

-Gezondheid 

-Spiritualiteit  

-Vrienden  

-Familie 

-Kinderen (moeder zijn) 

En komen die overtuigingen overeen met jouw overtuigingen?

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie