Chanoe van Dijk

Healing Week

In april ben ik een opleiding van € 1600,- gaan volgen (van 3 maand) om makkelijker online groepshealingen te kunnen gaan doen, in deze opleiding heb ik geleerd om diepergaande thema’s op te lossen zodat je vrijer en blijer kunt leven. Allerlei thema’s zijn mogelijk zoals innerlijk kind, loslaten van het verleden (bijv. een ex, verdriet om het verlies van een dierbare), het openen van het hart, hooggevoeligheid en meer… Deze healingen zijn zeer effectief en als jij deze JAAA voelt dan kom je sowieso in de juiste groep terecht, mensen komen altijd samen in een bepaalde groep omdat dat zo moet zijn. Niks is zonder reden!
In een groep kan je ook tegen je eigen triggers aanlopen zoals hoeveel wil ik met anderen delen? Misschien vind je het spannend. Ook hierin zit weer groei voor sommige mensen, de een zal meer getriggerd worden dan de ander.

In mei heb ik 4 prachtige weken mogen organiseren met als thema: Het Openen van het Hart & HSP (Hooggevoeligheid). Van 14 tm 20 augustus wil ik nog een keer een healing week organiseren met als thema Hooggevoeligheid.

Daarnaast ga ik nu voor het eerst ook 2 van mijn meditaties met jullie delen tijdens deze Healing week, een daarvan is een meditatie die door mij gemaakt is (Ontmoet je innerlijk kind) en een daarvan heb ik gekocht, deze is speciaal voor mijn 8 maanden Traject gemaakt door iemand, dit is een Hartmeditatie (om het hart te zuiveren van negativiteit). Ook zal ik een van mijn favoriete affirmaties met jullie delen (deze heb ik ook zelfgemaakt en is echt super ‘uplifting’)

Wat moet je nou allemaal doen tijdens zo’n healing week?
InΒ  principe niet zoveel maar je hebt de kans om 3 intenties te zetten wat je wilt bereiken met deze healing, ik raad je aan om dat af te stemmen op het thema. Bijvoorbeeld bij het thema HSP kan je als 1 van je intenties doen.
‘Het is makkelijk voor mij om bij mezelf te blijven’
Elke ochtend doe ik een groepshealing van ongeveer 1 uur. Als je zin en tijd hebt kan je er voor gaan liggen om dit bewust te ontvangen, heb je het ‘s ochtends druk dan kan je je er ‘s avonds ook nog op afstemmen. Tijd bestaat niet in het Universum en als jij hieraan mee doet ligt het al vast dat jij deze energie gaat ontvangen, doe dit dus op het moment dat jij er klaar voor bent. Ik raad je zeker aan om dit elke dag minimaal even 15 minuten te doen, dit kan bijvoorbeeld ook bij het wakker worden of voor het slapen gaan. Een ‘gebrek aan tijd’ is dus geen reden om niet mee te doen, want je hoeft er niet veel voor te doen! Daarnaast heb je de kans om mijn meditaties te ervaren, hier heb je de hele week toegang tot dus je kan het eventueel ook meerdere keren doen! Ik open ook een groep waarin je dingen met elkaar kunt delen, hoeveel je deelt bepaal je altijd zelf, maar als het kan raad ik je aan om betrokken te zijn bij elkaar om de groepsenergie hoog te houden. Dit versterkt altijd het effect van een groepshealing!

Twijfel je nog in verband met de prijs?
Weet dat je in elk geval waar krijgt voor je geld, ik ben iemand die in zichzelf investeert. Er heeft veel geld, tijd & energie gezeten in alle opleidingen die ik heb gedaan en het maken van bijvoorbeeld de meditaties. Het maken van een meditatie of van affirmaties kost al wel minimaal 4 uur (en dan heb ik de tijd niet meegerekend die het kost om jezelf zulke dingen aan te leren). Daarnaast heb ik natuurlijk een microfoon nodig, achtergrondmuziek etc. Bij mij zal je in elk geval altijd waar krijgen voor je geld omdat ik iemand ben die nooit stil wil staan. Ik ben nooit uitgeleerd en alle nieuwe dingen die mij interesseren deel ik graag weer met anderen zodat ik jou ook verder kan helpen in jouw processen 🧑

Waarom ik dit deel? Omdat ik mezelf er ook wel op betrap dat ik vooral kijk naar wat iets kost… Maar je moet je eigenlijk afvragen, wat levert iets mij op? Is het de energetische uitwisseling voor mij waard? (Ik betaal X bedrag en krijg daar iets voor terug wat voor mij veel waarde heeft) πŸ’™

Dus waar wacht je nog op? πŸ˜‰

Liefs Chanoe πŸ’•

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief & ontvang Gratis het Ebook

Vind je Zielsmissie